En folkemusiker fortæller
En folkemusiker fortæller
På mine rejser som folkemusiker har jeg opsnappet mange spændende og sjove anekdoter fra ind- og udland – dem deler jeg gerne ud af. En god historie bliver kun bedre af at blive fortalt.
PlayPlay

En folkemusiker fortæller

De sidste par år har jeg været ude at fortælle i kirker, forsamlingshuse, brugsforeninger og mange andre steder. På mine rejser som folkemusiker har jeg opsnappet mange spændende og sjove anekdoter fra ind- og udland – dem deler jeg gerne ud af. En god historie bliver kun bedre af at blive delt.

Læs herunder lidt om mine forskellige foredrag. Vil du gerne høre mere, er du velkommen til at kontakte mig.

Praktiske oplysninger

Varighed:  2 x 45 min.

Download pressemateriale

Fra Thy til Christiania

Jeg brugte et år på at besøge 80 forskellige spillefolk – fra Thy til Christiania; det vil jeg fortælle om. Og om hvordan uddød vendsysselmusik pludselig var levende i Iowa. Jeg vil berette om selvoplevede spillemandshistorier, men man kan jo også arve historier, så nogle af de mest markante afdøde spillemænd vil også optræde i mine fortællinger og musik.

Fornemmelser for årstider i Skandinavien

Dette foredrag kommer til at omhandle ”den nordiske tid” – om Sankt Hans, majstangen, fastelavn – om Vølvens Spådom, om vikinger og om årstidens sange. Og en sang er kun en sang, når den bliver sunget – så det skal vi også.

Nye kildevæld

Da jeg var barn, hed de sinker eller landsbytosser. Man kunne være ”egen”, en original eller bare sær. Vi kender alle nogen – men er der mon lige så mange som før? Er de gemt af vejen, eller findes de ikke så meget mere? Hvad sker der med os selv, hvis ikke de skæve eksistenser bor rundt om hjørnet – eller i os selv?

Evald Tang Kristensen – Verdens største folkemindesamler

Der bliver fortalt om Evald Tang Kristensens liv – verdens største folkemindesamler, fortalt anekdoter, læst op af breve samt spillet musik som ETK har indsamlet. Jeg vil også både selv synge og synge sammen med de fremmødte.

Noget på hjerte